Εκδηλώσεις & Συνέδρια

Εξατομικευμένες υπηρεσίες επαγγελματικών συναντήσεων στην καρδιά της Αθήνας

Εκδηλώσεις & Συνέδρια

Οργάνωση Συνεδριών στην Αθήνα

Το ξενοδοχείο Acropolis Hill, με στρατηγική τοποθεσία σε μια από τις πλέον προνομιούχες περιοχές της Αθήνας, το Λόφο του Φιλοπάππου, διαθέτει άνετους χώρους, ιδανικούς για κάθε είδους εκδηλώσεων (συνέδρια, σεμινάρια, συμπόσια, ομιλίες και δεξιώσεις). Η εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο, η ευέλικτη διαρρύθμιση των χώρων, αλλά κυρίως οι ανοιγόμενες τζαμαρίες στην αίθουσα ΜΟΥΣΕΣ που αφήνουν το φυσικό φως και το φυσικά αέρα να εισχωρήσουν στο εσωτερικό, με δυνατότητα πρόσβασης στον εξωτερικό χώρο, αποτελούν πλεονεκτήματα για την ασφαλή και επιτυχή υλοποίηση κάθε εκδήλωσης. Οι δύο αίθουσες που διαθέτει (η μια εκ των οποίων με φυσικό φωτισμό) είναι άνετες, πλήρως κλιματιζόμενες και διαθέτουν state-of-the-art οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Η άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη που παρέχουμε καθιστούν το ξενοδοχείο Acropolis Hill στην Αθήνα ιδανική επιλογή για οργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων. Για να επισκεφτείτε τους χώρους μας και να δημιουργήσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου ή της εκδήλωσής σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων στο e-mail: sales@tourhotel.gr ή καλέστε μας στο +30 210 3235605.

Αίθουσες Συνεδρίων

Αίθουσα «Μούσες»

Η αίθουσα «Μούσες» βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, με εμβαδόν 120 m2. Αποτελεί ιδανική επιλογή για συνέδρια έως και 90 άτομα (θεατρική διάταξη). Στην αίθουσα υπάρχει φυσικός φωτισμός, οθόνη, ηχεία, και είναι πλήρως κλιματιζόμενη.

Η αίθουσα «Μούσες» μπορεί επίσης να δεχτεί διαφορετικές διαρρυθμίσεις, όπως σχολική διάταξη, διάταξη Π, κλπ., ενώ για το coffee break οι σύνεδροι μπορούν να χαλαρώσουν στο μπαλκόνι με θέα τη μικρή πισίνα.

Αίθουσες Συνεδρίων

Μικρή Αίθουσα Συνδερίων

Η αίθουσα του 2ου ορόφου έχει εμβαδόν 65m2 και χωράει έως 40 άτομα. Είναι πλήρως κλιματιζόμενη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως breakout room συνδυαστικά με την αίθουσα «Μούσες» είτε ξεχωριστά για μικρότερα συνέδρια.

Roof Terrace

Βρίσκεται στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου με μοναδική θέα προς την Ακρόπολη και την Αθήνα. Ιδανικό μέρος για VIP dinners ή μικρούς γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις έως 55 άτομα.

Υπηρεσίες συνεδρίων & παροχές

- 2 ευέλικτες αίθουσες: 120m² & 65m²
- Roof terrace με μοναδική θέα της Ακρόπολης/ Αθήνας
- Τραπέζια και καρέκλες συνεδρίων
- Projector
- Οθόνη
- Flip Charts
- Πλήρως κλιματιζόμενοι χώροι
- Δωρεάν Wi-Fi
- Catering, οργάνωση γεύματος, δείπνου και cocktail receptions
- Επιπρόσθετος εξοπλισμός και υποστήριξη (κατόπιν αιτήματος / με χρέωση)

Λάβετε προσφορά μας

Πείτε μας για τις απαιτήσεις της συνάντησής σας και θα σας στείλουμε την καλύτερη προσφορά μας!

Καλέστε μας ή στείλτε μας email

Λάβετε προσφορά μας για το επόμενο event σας!

T: +30 210 3235605

E: sales@tourhotel.gr